

Greg Dotson, P.E. President Amy Burch, P.E. Vice President Nathan Vatter, P.E. Secretary-Treasurer Kevin Comstock Past President

TENNESSEE SECTION INSTITUTE OF TRANSPORTATION ENGINEERS

Tennessee Section of ITE 2018 Spring Meeting Agenda

Tuesday, May 22, 2018 The Edney Innovation Center Chattanooga, TN

DRAFT AGENDA

8:30 – 9:00	Arrival and Registration (30 Minutes)
9:00 – 9:15	Welcoming Remarks (15 Minutes) Greg Dotson, TSITE President
9:15 – 10:00	Dr. Chris Pionke – University of Tennessee Knoxville (45 Minutes) Accessible Parking – UT Parking Regulation Changes
10:00 – 10:45	Dr. Mina Sartipi – University of Tennessee Chattanooga (45 Minutes) Smart Cities and Transportation
10:45 – 11:00	15-minute Break
11:00 – 11:45	Mark A. Cleveland – Hytch (45 Minutes) Hytch – Ride Together. Earn Rewards.
11:45 – 1:15	Lunch (90 minutes)
1:15 - 2:00	TSITE Business Meeting (45 Minutes)
2:00 – 2:30	Ken S. Hays – The Enterprise Center (30 Minutes) Chattanooga's Innovation District
2:30 – 2:35	Closing Remarks & Adjourn (5 Minutes)
2:35 – 3:00	Tour of The Edney Building (25 Minutes)