

Greg Dotson, P.E. President Amy Burch, P.E. Vice President Nathan Vatter, P.E. Secretary-Treasurer Kevin Comstock Past President

TENNESSEE SECTION INSTITUTE OF TRANSPORTATION ENGINEERS

## Tennessee Section of ITE 2018 Fall Meeting Agenda

Tuesday, October 23, 2018 Drury Plaza Hotel Franklin, TN

## DRAFT AGENDA

- 8:30 9:00 Arrival and Registration (30 Minutes)
- 9:00 9:15 Welcoming Remarks (15 Minutes) Greg Dotson, TSITE President
- 9:15 10:00 Steve Bryan TDOT Traffic Operations Division (45 Minutes) Tennessee Traffic Signal Users Group (TTSUG)
- 10:00 10:45Jon Storey Gresham Smith and<br/>Jessica Wilson TDOT Multimodal Division (45 Minutes)<br/>TDOT's Multimodal Guidance
- 10:45 11:00 *15-minute Break*
- 11:00 11:45Lee Smith WSP (45 Minutes)Rural ITS/Freeway Management
- 11:45 1:00 Lunch (75 minutes)
- 1:00 1:30 TSITE Business Meeting (30 Minutes)
- 1:30 3:25Chris Kirby (CDM Smith), Andy Padgett (TDOT), & Greg Dotson (Neel-Schaffer)TSITE's Train-the-Trainer Delegates (115 Minutes with 10-minute Break)Effective Communications Class
- 3:25 3:30 Closing Remarks & Adjourn (5 Minutes)