

Amy Burch, P.E. President Nathan Vatter, P.E. Vice President Stephen Edwards, P.E. Secretary-Treasurer Greg Dotson, P.E. Past President

## TENNESSEE SECTION INSTITUTE OF TRANSPORTATION ENGINEERS

## Tennessee Section of ITE 2019 Spring Meeting Agenda

Thursday, May 16, 2019 Beale Street Landing Memphis, TN

## **DRAFT AGENDA**

8:30 – 9:00	Arrival and Registration (30 Minutes)
9:00 – 9:15	Welcoming Remarks (15 Minutes)
9:15 – 10:00	<b>Ben Ledsinger – Smith Seckman Reid (45 Minutes)</b> "Plough Boulevard Interchange and Realignment: Building a Gateway to Memphis Aerotropolis"
10:00 – 10:30	<b>Dr. Stephanie Ivey – University of Memphis (30 Minutes)</b> "The Future of TSMO Workforce: New Approaches for Attracting and Retaining Talent"
10:30 – 10:45	15-minute Break
10:45 – 11:30	<b>Kenny Monroe – Kimley Horn (45 Minutes)</b> "Memphis Innovation Corridor: Reimagining the City's Major Commercial Corridor for Bus Rapid Transit and Smart City Infrastructure"
11:30 – 1:30	BBQ Fest Lunch provided by SSR (2 Hour)
1:30 - 2:00	TSITE Business Meeting (30 Minutes)
2:00 – 2:15	Closing Remarks & Adjourn (15 Minutes)
2:15 – 4:15	<b>Technical Tour – Downtown Memphis (2 Hours)</b> "Big River Crossing: A Multimodal Tour into the Intersection of Transportation, Development, and Tourism "

## TSITE: ADVANCING TRANSPORTATION IN TENNESSEE