

Georgia / Tennessee Sections of ITE 2019 Fall Meeting and Technical Exchange

Wednesday, November 6, 2019 Doubletree by Hilton Downtown Chattanooga, TN

DRAFT AGENDA

8:30 - 9:00	Arrival and Registration (30 Minutes)
9:00 – 9:15	Welcoming Remarks (15 Minutes)
9:15 – 10:00	Jody Peace – Arcadis (45 Minutes)
	"Use of LBS Data to Conduct Origin Destination Studies"
10:00 – 10:45	Jason Carder and Andy Padgett – Mattern and Craig and TDOT (45 Minutes) "Road Diets in TN"
10:45 – 11:00	15-minute Break
11:00 – 11:45	Jonathan Haycraft – Barge Design Solutions (45 Minutes)
	"I-75 Interchange Design Build Project"
11:45 – 1:00	Lunch (1 Hour 15 Minutes)
1:00 – 1:45	TBD (45 Minutes)
	"I-75 Express Lanes project"
1:45 – 3:15	GA / TN Panel Moderated by Mark Lenters – KHA (1 Hour 30 Minutes) "Roundabout Roundtable"
3:15 – 4:00	Closing Remarks & TSITE Business Meeting (45 minutes)