

Nathan Vatter, P.E. President Stephen Edwards, P.E. Vice President Luke Dixon, P.E., PTOE Secretary-Treasurer Amy Burch, P.E. Past President

Tennessee Section of ITE 2020 Winter Meeting Agenda

Wednesday, February 12, 2020 University of Memphis Memphis, TN

DRAFT AGENDA

8:30 – 9:00	Arrival and Registration (30 Minutes)
9:00 – 9:20	Welcoming Remarks (20 Minutes)
9:20 – 10:05	Sam Jordan – University of Memphis (45 Minutes) "Complete Streets: Promises and Proof"
10:05 – 10:15	10-minute Break
10:15 – 11:15	FedEx (60 Minutes) "Future of Urban Freight Mobility OR Other Freight Related Topic"
11:15 – 11:45	East High T-STEM Academy (30 Minutes) "Poster Session and Networking"
11:45 – 12:45	Lunch (1 Hour)
12:45 – 1:15	TSITE Business Meeting (30 Minutes)
1:15 – 2:00	Wain Gaskins – Cannon & Cannon (45 Minutes) "Memphis Traffic Calming Program"
2:00 - 2:10	10-minute Break
2:10 - 3:40	Student Traffic Bowl (1 Hour 30 Minutes)
3:40 - 4:00	Closing Remarks & Adjourn (20 Minutes)