

Luke Dixon, P.E., PTOE
President
Kenneth Perkins, P.E., PTOE
Vice President
Lauren Gaines
Secretary-Treasurer
Stephen Edwards, P.E.
Past President

Tennessee Section of ITE 2022 Winter Meeting Agenda

Wednesday, February 23, 2022 Tennessee Tech University Cookville, TN

DRAFT AGENDA

8:30 - 9:00	Arrival and Registration (30 Minutes)
9:00 – 9:20	Welcoming Remarks (20 Minutes)
9:20 – 9:50	Matt Davis & Wes Dean – Stantec (30 Minutes) MDOT Traffic Signal Asset Management and Preventative Maintenance
9:50 – 10:00	10-minute Break
10:00 – 11:00	Ethiopine Choping – Tennessee State University (30 Minutes) Shita Hellen – Tennessee State University (30 Minutes)
11:00 – 11:30	Tennessee Tech University (30 Minutes)
11:30 – 12:30	Lunch (1 Hour)
12:30 – 1:00	TSITE Business Meeting (30 Minutes)
1:00 – 1:45	Brad Freeze – NDOT (45 Minutes) CMAQ award for deploying an NDOT Traffic Management Center and other emerging projects NDOT
1:45 – 2:00	15-minute Break
2:00 – 3:30	Student Traffic Bowl (1 Hour 30 Minutes)
3:30 - 3:45	Closing Remarks & Adjourn (15 Minutes)

TSITE: ADVANCING TRANSPORTATION IN TENNESSEE