

Luke Dixon, P.E., PTOE
President
Kenneth Perkins, P.E., PTOE
Vice President
Lauren Gaines
Secretary-Treasurer
Stephen Edwards, P.E.
Past President

## Tennessee Section of ITE 2022 Spring Meeting Agenda

Wednesday, May 18, 2022 University of Memphis

## **AGENDA**

8:30 - 9:00	Arrival and Registration (30 Minutes)
9:00 – 9:20	Welcoming Remarks (20 Minutes)
9:20 – 9:50	Nicholas Oyler – City of Memphis: Division of Engineering (30 Minutes) "Creative Solutions to Improve Walking and Biking in Memphis"
9:50 - 10:00	10-minute Break
10:00 – 10:30	Logan Sirbaugh – University of Memphis (30 Minutes)  Evaluating the Impact of the Memphis Greenway Infrastructure
10:30 - 11:15	Mike Welch - Region 4 Director of Operations and Ted Kniazewycz - State Director of Structures (45 Minutes)  1-40 Bridge Repairs
11:15 – 12:30	Lunch (1 Hour)
12:30 – 1:00	TSITE Business Meeting (30 Minutes)
1:00 – 1:45	Kenny Monroe – Kimley-Horn and Associates (45 Minutes)  Memphis Innovation Corridor
1:45 – 2:00	Closing Remarks & Adjourn (15 Minutes)

TSITE: ADVANCING TRANSPORTATION IN TENNESSEE