

Kenneth Perkins, P.E., PTOE **President** Lauren Gaines **Vice President** Karen Trowell, P.E. **Secretary-Treasurer** Luke Dixon, P.E., PTOE **Past President**

Tennessee Section ITE 2023 Winter Meeting Agenda

Wednesday, February 15, 2023 University of Tennessee at Chattanooga Chattanooga, TN

AGENDA

| 8:30 - 9:00 | Arrival and Registration (30 Minutes) |
|---------------|----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------|
| 9:00 - 9:15 | Welcoming Remarks (15 Minutes) |
| 9:15 – 10:00 | Daniel Dobry – Croy Engineering (45 Minutes) Roundabouts: Putting a Creative Spin on a Unique Intersection |
| 10:15 – 11:15 | Student Traffic Bowl – Preliminary Round (1 Hour) Memphis vs. TSU vs. UTC vs. UTK |
| 11:15 – 12:15 | Lunch (1 Hour) |
| 11:55 – 12:15 | TSITE Business Meeting (30 Minutes) |
| 12:15 – 1:00 | Student Traffic Bowl – FINAL Round (45 Minutes) |
| 1:00 – 1:45 | Professional Traffic Bowl (45 Minutes) TBD |
| 1:45 – 2:00 | Break (15 Minutes) / Traffic Bowl Breakdown |
| 2:00 – 2:45 | Michael O'Donnell – TDOT Region 2 (45 Minutes) Hitting the Road with TDOT Project Delivery |
| 2:45 – 3:30 | Brad Winkler, Brad Thompson, & Rachel Gentry – STV/TDOT (45 Minutes) Corridor K Updates |
| 3:30 – 3:45 | Closing Remarks & Adjourn (15 Minutes) |