

Lauren Gaines
President
Karen Trowell, P.E.
Vice President
Terrance Hill, P.E.
Secretary-Treasurer
Kenneth Perkins, P.E., PTOE
Past President

Tennessee Section ITE 2024 Winter Meeting Agenda

Thursday, February 22, 2024 University of Memphis Memphis, TN

AGENDA	
B:15 – 9:00	Arrival and Registration (45 Minutes)
9:00 – 9:15	Welcoming Remarks (15 Minutes) by Dr. Stephanie Ivey, Associate Dean for Research Professor Herff College of Engineer
9:15 – 10:05	Steve Sellers – TDOT (50 Minutes) "Blue Oval"
10:05 – 10:25	15-minute break
10:25 – 11:05	Student Traffic Bowl – Preliminary Round (40 Minutes) Univ. of Memphis vs. UTK vs. TN State
11:05 – 12:05	Lunch (1 Hour)
11:55 – 12:25	TSITE Business Meeting (30 Minutes)
12:25 – 1:10	Student Traffic Bowl – FINAL (45 Minutes) Univ. of Memphis vs. UTK vs. TN State
1:10 – 2:00	Professional Traffic Bowl (50 Minutes) "Do You Know your Traffic Engineering Facts?"
2:00 – 2:10	10-minute break
2:10 – 3:00	Carl Chaifetz – Parsons (50 Minutes) "I-55/Crump Interchange"
3:00 – 3:25	Ray Atkinson, AICP – City of Memphis (25 Minutes) "City of Memphis Efforts for a SS4A Action Plan"
3:25 – 3:50	Ethan Skaggs – City of Germantown (25 Minutes) "Level of Service: Not Roadways and Intersections, People"
3:50 – 4:00	Closing Remarks & Adjourn (10 Minutes)

TSITE: ADVANCING TRANSPORTATION IN TENNESSEE